Arunachala
 

Home
................

Biografia
................

Criza
................

Arunachala
................

Meditaţia
................

Maestrul
................

Citate
................

Legături
................

Forum
................

Contact
................

Forum şi Comunitate Online

Nu sînt convins că există mulţi iubitori de spiritualitate autentică în România. Experienţa mi-a arătat iar şi iar că cei care pretind că urmează o cale sapirituală sau că sînt interesaţi de spiritualitate se află în mare amăgire şi confuzie, punînd în aceeaşi oală nume incompatibile şi personalităţi decăzute, interesate numai de faimă sau cîştig. Este greu, dacă nu imposibil, să separi grîul de neghină, cu atît mai mult cu cît lumea noastră modernă are apetit numai pentru ce este senzaţional, are legătură cu sexul sau cu puteri supranaturale.

Forum Ramana Maharshi

Ramana Maharshi şi spirtualitatea inspirată de el nu fac parte din categoriile măsluitorilor. De aceea, dacă eşti într-adevăr atras de Ramana este pentru că ai intuit subtil ceva autentic în mesajul lui. Dacă aşa stau lucrurile, dacă eşti în căutarea adevărului, am creat forumul online Ramana Maharshi în care poţi avea contact cu alte persoane interesate de subiect, pentru a discuta şi împărtăşi experienţele tale cu meditaţia interioară.

Forumul nostru prezintă comentarii şi citate comentate din lucrările dedicate maestrului cît şi multe alte materiale sau chiar noutăţile de pe acest site.

Cum te înscrii
Înscrierea în forum este foarte simplă. Dai click pe butonul de mai jos pentru a accesa pagina de înscriere, apoi completezi frmularul de înscriere. La scurt timp primeşti un email de confirmare în care trebuie să apeşi pe un link (măsură de prevedere pentru evitarea folosirii abuzive a contului tău de email). Din acest moment eşti membru al forumului şi poţi posta mesajele tale sau răspunde la mesajele altora. Succes!

acces forum buton

=> Citeşte mesajele postate deja - click aici .

Copyright 2017. Ramana Maharshi Info